Transitions® GEN S™

Ultradynamické čočky

Naše dokonalé čočky pro každodenní nošení: mimořádně citlivě reagují na světlo, nabízejí velkolepou škálu barev a umožňují vidět svět ve vysokém rozlišení rychlým tempem vašeho života.

Výjimečná plynulost

Brýlové čočky Transitions® se snadno přizpůsobují měnícím se světelným podmínkám a promění se z čirých na tmavé při pobytu venku a zpět na čiré, když jste uvnitř.

Nepřetržitá ochrana

Čočky Transitions® blokují 100 % UVA a UVB záření a filtrují modrofialové světlo v interiéru i exteriéru.

Vylepšený styl

Vyberte si z široké nabídky barev a vyjádřete svůj osobní styl s čočkami Transitions®, přizpůsobenými vašim vizuálním potřebám.

Mimořádně citlivé na světlo

Transitions® GEN S™ jsou nejrychleji se zabarvující čočky1 v kategorii čirých až tmavých fotochromatických čoček Transitions. Uvnitř jsou zcela čiré a venku ztmavnou během několika sekund2. Jsou mimořádně citlivé na světlo. Dosahují kategorie tří úrovní ztmavení během 25 sekund3 a vrátí se do čirého stavu za méně než dvě minuty4. Nabízejí také vylepšenou dlouhodobou výkonnost5.

Vidění ve vysokém rozlišení v tempu vašeho života

Brýlové čočky Transitions® GEN S™ rychle zlepšují kvalitu vidění6 pro nepřetržitě skvělý zrak v různorodých a měnících se světelných podmínkách. Díky své citlivosti na světlo zajišťují zraku o 39% rychlejší zotavení z jasného světla7 oproti čirým čočkám.

Velkolepá škála barev

Transitions® GEN S™ jsou k dispozici v osmi exkluzivních barvách včetně úplné novinky: Transitions® GEN S™ Ruby. Všechny barvy byly optimalizovány tak, aby působily věrohodně v jakémkoli světle. Nabízejí živé odstíny bez ohledu na světelné podmínky.

Čočky Transitions® GEN S™, které jsou zcela čiré v interiéru a nádherně zabarvené venku, nabízejí nekonečné možnosti párování pro jakýkoli vzhled.

8 exkluzivních barev:
Ruby
Sapphire
Amethyst
Emerald
Amber
Šedá
Hnědá
Grafitově zelená

Uživatelé je milují

8 z 10 uživatelů souhlasí s tvrzením, že brýlové čočky Transitions® GEN S™ jsou tou nejlepší volbou pro každodenní nošení brýlí8.

Bylo to za méně než 2 minuty. Dalo by se říct, že mi to trvalo tak dlouho, jako dojít z přízemí do mého pokoje.
Ryan
Ryan
Bylo to rychlé jako blesk. Byla to jízda a moc se mi to líbilo.
Kristýna
Kristýna
  1. Ve srovnání s šedými čočkami v kategorii čirých až extra tmavých (kategorie 3) fotochromatických čoček. U brýlových čoček Transitions® GEN S™ Gray dochází k rychlejšímu návratu na 70% propustnost. Tento přechod se spustí při teplotě 23°C, kdy dosahují méně než 14% propustnosti.
  2. U polykarbonátových čoček a čoček CR39 v různých barvách dosahujících 18% propustnosti při teplotě 23°C.
  3. U šedých polykarbonátových čoček a čoček CR39 dosahujících 18% propustnosti při teplotě 23°C.
  4. U šedých polykarbonátových čoček a čoček CR39 s prémiovou antireflexní vrstvou dochází při teplotě 23°C k návratu na 70% propustnost.
  5. U šedých polykarbonátových čoček a čoček CR39 ve srovnání s předchozí generací.
  6. Kvalita vidění se zlepšila v náročných světelných podmínkách, zejména v jasném až velmi jasném světelném prostředí. Brýlové čočky Transitions® GEN S™ Gray ve srovnání s čirými čočkami a při slabém osvětlení s tlumeným rozptýleným světlem. Jednostranně zaslepené zkřížené randomizované kontrolované hodnocení prováděné v roce 2023 na 30 zdravých účastnících (19,2 ± 1,3 let). Testování světelného stresu (diskomfort a omezující oslnění, zotavení po fotostresu) s čirými a nejtemnějšími odstíny čoček Transitions® Gen S™ Gray s indexem lomu 1,6 a prémiovou antireflexní vrstvou ve srovnání s čirými čočkami s indexem lomu 1,6 a prémiovou antireflexní vrstvou. Hlavní zkoušející prof. Billy R. Hammond.
  7. Ve srovnání s čirými čočkami. Jednostranně zaslepené zkřížené randomizované kontrolované hodnocení prováděné v roce 2023 na 30 zdravých účastnících (19,2 ± 1,3 let). Testování světelného stresu (diskomfort a omezující oslnění, zotavení po fotostresu) s čirými a nejtemnějšími odstíny čoček Transitions® Gen S™ Gray s indexem lomu 1,6 a prémiovou antireflexní vrstvou ve srovnání s čirými čočkami s indexem lomu 1,6 a prémiovou antireflexní vrstvou. Hlavní zkoušející prof. Billy R. Hammond.
  8. Zdroj: Uživatelský test provedený externí agenturou pro výzkum trhu v USA v 1. čtvrtletí roku 2023 s uživateli čoček na předpis nosícími čočky Transitions® GEN S™ Gray s indexem lomu 1,67 a prémiovou antireflexní vrstvou, 135 respondentů.

Máte zájem s námi spolupracovat?

Napište, zavolejte nebo se u nás zastavte.

KONTAKTY
Zásady ochrany osobních údajů
Při návštěvě této stránky jsou shromažďována data o vašich preferencích a používání tohoto webu, které vyžíváme pro statistické účely. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a zpracováním souborů cookies na našem serveru. Zásady ochrany osobních údajů
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google